Karriere
Kom med på holdet

Ledelsesrådgivning med dybe rødder

Management Consulting

Få input til strategi og operationalisering fra ledelseskonsulenter, der selv har arbejdet med systemerne og som har en dyb regulatorisk og operationel ekspertise

Med mangeårig engineering-erfaring fra design, konstruktion, validering og opstart af eller ændringer i IT & Automatiksystemer, produktionslinjer og fabrikker har vi en indgående viden og ekspertise inden for GMP-reguleret produktion.

Herudover har vi i både projektledelsen og ledelsesrådgivningen af mange klienter oparbejdet en unik viden og ekspertise i strategi og ledelse i GMP-regulerede virksomheder.

Det giver os det bedste tænkelige afsæt for solid, operationel ledelsesrådgivning, der har rødder i dyb viden og bedste praksis på tværs af produktion, ledelse, strategi og industri. Det ser vi som en helt afgørende kompetence for at kunne yde en unik rådgivning inden for ledelse, support og produktion. Rådgivning der i sidste ende skaber resultater.

Vi hjælper vores klienter med at skabe eller justere det strategiske fundament, eksekvere, implementere og forankre nye processer, teknologi og kultur inden for:

Kvalitetsstyringssystemer (QMS)

Enterprise Ressource Planning (ERP)

Arkitektur, teknologi og integration (f.eks. hosting og cloud)

Program og projekt management (f.eks. procesoptimering)

Vores ledelseskonsulenter har mange års erfaring fra ledelsesniveau, både fra klientside og som konsulenter. De vil kunne indgå i tæt samarbejde med klienten og ledelsesteamet som var de en del af ledelsen ved klienten og kan således hjælpe med at drive og realisere de ledelsesmæssige prioriteter.

"Jeg forsøger altid at bygge bro mellem forskellige synspunkter. Essensen heraf omsætter jeg til en handlingsplan. Derefter begynder jeg at eksekvere planen sammen med stakeholders. Det sikrer succes. "
Henrik Johanning
CEO & seniorkonsulent

Management Consulting kontakt

Henrik Johanning

CEO & seniorkonsulent
  • IT & Automation / GAMP
  • Project Management
  • Management Consulting
  • GMP

Mikael Stenbakken

Seniorkonsulent
  • Management Consulting
  • GAMP
  • Procurement Management
  • Project- /Portfolio Management