Karriere
Kom med på holdet

Simon Bagger

COO, partner & seniorkonsulent

IT & Automation / GAMP
Project Management
GMP
Computer System Validation
SAFe

Simon er uddannet på DTU og har en kandidatgrad i Eletrical Enginering – Automation and Robot Technology. Efterfølgende har Simon oparbejdet mere end 10 års erfaring i den farmaceutiske og medicinsk udstyr industri bl.a. hos Novo Nordisk og NNE, hvor han har udviklet sig til en erfaren projektleder med brede kompetencer indenfor Embedded Software, GMP, IT & Automatik samt Computer System Validation.

Som person er Simon både struktureret og analytisk, og han tilgår de daglige opgaver effektivt på en både kreativ og løsningsorienteret måde. Simon er en entusiastisk, positiv og imødekommende kollega. Dette gør ham endvidere til en empatisk kommunikator med en naturlig fornemmelse og respekt for menneskelige relationer og samarbejde.

”Jeg er passioneret omkring mine projekter og samarbejdsrelationer, hvilket medfører at jeg arbejder energisk og resultatorienteret for at sikre et højt kvalitetsniveau. Jeg sætter en ære i at være velforberedt og sikre at mine projekter kommer i mål indenfor de aftalte rammer.

Jeg motiveres af at tænke holistisk og udfordrer det eksisterende for at opnå den bedste løsning. Dette mener jeg bedst opnås i tæt samarbejde og åben dialog med teamet og stakeholders. 
Jeg tror derfor på værdien i, at vi sammen er bedre end hver for sig.”