Gå til firmasiden
genauandmore.com

Medarbejder i G&M

Charlotte, Manager og Seniorkonsulent, fortæller her i filmen hendes version af, hvorfor hun har valgt at være med i Genau & More teamet.

Medarbejder i G&M

Vores kultur er vigtig for os

Som medarbejder i Genau & More bliver du en del af et team med andre håndplukkede specialister. Igennem vores diversitet i præferencer, kompetencer og personligheder skaber vi tilsammen en unik synergi. Åbenhed, dialog, humor, højt til loftet og omsorg er nøgleordene i vores kultur.

"Det er vigtigt for mig, at her er højt til loftet, og at der samtidig er plads til humor, selv om det er en seriøs virksomhed"
Michael Holt
Konsulent

Genau | Mission

I Genau & More har vi dedikeret os selv til at supportere vores Life Science klienter med at få succes med at udvikle, implementere og fastholde den nødvendige kvalitet, der skal til for at skabe tillid og patientsikkerhed indenfor medicinsk behandling og medicinsk udstyr.

I Genau & More ved vi, at kvalitet for både patient og klient handler om en fælles indsats om at udvikle og anvende det rette Quality Mindset. Til dette kræves en kvalificeret og motiveret performance, hvor højtuddannede, trænede og erfarne specialister, som kan navigere i komplekse klientmiljøer, er afgørende succesparametre.

Gennem samarbejde med vores klienter og deling af vores erfaring og specialistviden opnår klienterne højt kvalificeret forretningssupport. Dette sikrer optimale kvalitetsprocesser, kontinuerlig inspektionsparathed og i sidste ende business performance for klienten. 

Genau | Værdier

Vores kerneværdier er en meget væsentlig del af vores DNA. De er indbegrebet af vores identitet og afspejles i stort set alt, hvad vi siger og gør. Kerneværdierne er en stor del af vores historie og har afgørende betydning for, at vi lykkedes med vores fælles mision.

Genau

Måden vi løser opgaver på

 • Vi er passionerede og dedikerede og går til enhver opgave med stor præcision. På tysk hedder det Genau. For os er 99% sjældent godt nok, så vi går gerne den sidste mil for at få opgaven løst til perfektion.
 • Det er vigtigt for os at gøre os umage og vi arbejder efter devisen “Right First Time".

Menneskeligt fokus

Måden vi ser vores medarbejdere på

 • Vores medarbejdere er vores største aktiv. Alle skal føle sig værdsatte og respekterede og alle har mulighed for at få indflydelse.
 • Igennem blandt andet Genau Academy sikrer vi, at alle hele tiden udvikler sig og får udnyttet sit potentiale bedst muligt. 

Partnerskab

Måden vi samarbejder på

 • Vores klienter, medarbejdere, leverandører og andre interessenter er alle vores partnere.
 • Vi tager ansvar for partnerskabet og er bevidste om vores attitude, kommunikation og adfærd.
 • Det er vores ansvar at være opdateret på den nyeste lovgivning, og vi deler gerne ud af vores viden og bedste praksis.
 • Vi sikrer rum for samarbejde, vidensdeling og fortrolighed.
 • Vi tror på, at sammen er vi bedre end hver for sig.

Ambitiøs

Måden vi opnår resultater på

 • Vi tager altid udgangspunkt i vores klienters behov og succeskriterier, og vi udfordrer gerne, hvis det er nødvendigt for at opnå den højest mulige kvalitet.
 • Vi skaber værdi for både vores klienter og os selv ved at have fokus på tid, omkostninger og kvalitet.
 • Vi sætter os høje og ambitiøse mål og udfordrer os selv og hinanden, for at sikre et højt niveau i alt hvad vi gør.
 • I sidste ende for at sikre den højst mulige patientsikkerhed.

Vi sørger for at holde os selv og vore klienter opdaterede på current compliance og anden relevant viden. Samarbejde, vidensdeling og projektledelse er alle meget vigtige emner for os, og vi går den ekstra mil, som vores klienters projekter kræver.

Genau | Udvikling

Vi støtter op om tiltag indenfor kompetenceudvikling, der på længere sigt kan være med til at fremme den fortsatte udvikling af medicin og medicinsk udstyr. Derfor støtter vi også gerne op om eksempelvis studiefonde, konferencer og studierejser, der er kendetegnet ved at have et Life Science udviklingsperspektiv.

Genau | Trivsel

Det er helt afgørende for os, at vi alle trives og føler os værdsat og imødekommet på vores fælles og individuelle udviklingsbehov. Det er vigtigt, at vi alle betragter os selv som en del af en virksomhed, der sætter rammerne for et højt udviklingsniveau med fokus på det hele menneske. Det betyder, at vi alle hele tiden har fokus på trivsel og på at udvikle os til bedre at forstå præmisserne for at indgå i forskellige arbejdsrelaterede og øvrige sociale sammenhænge.

Genau Academy

I Genau & More kan du være sikker på at udvikle dig konstant. Det sikrer Genau Academy, som rummer den enkelte medarbejders individuelle ønsker og behov for udvikling og træning.