Gå til firmasiden
genauandmore.com

Genau | Udvikling

Udvikling er et overordnet kernebegreb, der gennemsyrer hele vores Genau DNA, og som understøtter vores motivation og tese om, at kvalitet og tillid i forbindelse med medicinsk behandling og anvendelse af medicinsk udstyr handler om udvikling, implementering og fastholdelse af det rette Quality Mindset.
 
Det betyder, at det er helt centralt for os, at vi udvikler os både sammen i Genau teamet og individuelt med respekt for hver vores individuelle præferencer, kompetencer og personligheder. Vi er af den overbevisning, at det i høj grad er i fællesskabet og i samarbejde med fokus på vidensdeling, at vi opbygger vores kvalitets-mindset. På den måde får vi opbygget netop de kompetencer, som vores klienter efterspørger, og som gør netop din specialistprofil unik.

Vi arbejder på at opnå et sundere samfund
"Jeg har valgt at være konsulent, fordi jeg kan lide at der sker noget forskelligt hele tiden. På den måde udfordrer jeg mig selv og jeg lærer noget nyt samtidigt med at jeg udfører vigtige opgaver hos vores klienter. Jeg føler, at jeg gør en forskel og tilfører værdi med mit arbejde. For at opnå de bedste resultater har jeg kontinuerligt sparring med mine kolleger i Genau & More, de bedste i branchen."
Robert Hartzell
Seniorkonsulent

Den gode konsulent

Selvom det i vores daglige arbejde kan virke som om, at vores kollegaer er medarbejdere og ledere i de virksomheder, vi arbejder sammen med on-site, så er og bliver vi konsulenter. Derfor er det vigtigt, at vi har konstant fokus på, hvad der af vores klienter opleves som "den gode konsulent". Vi arbejder derfor kontinuerligt med at optimere på området.

IT-pakken

Når du bliver ansat som konsulent hos Genau & More, får du tildelt en laptop, som ét af dine arbejdsredskaber. Du får selvfølgelig også tildelt en mobiltelefon og en iPad, for at sikre, at du har mulighed for at arbejde så fleksibelt som muligt.

Genau Academy

For at imødekomme det udviklingsaspekt, der er så essentielt i vores Genau DNA, har vi oprettet Genau Academy. Det er en samlet betegnelse for alle de aktiviteter, der har fokus på både din samt vores fælles kompetenceudvikling. Derudover tilbyder vi som noget nyt, at vores kunder også kan få del af de uddannelseskompetencer, vi er i besiddelse af.