Gå til firmasiden
genauandmore.com

Der skal være tid til fællesskab

Vi prioriterer, at vi også har tid til alt det sjove

At være en del af Genau

Når du er ansat her hos os, så slipper du ganske enkelt ikke for at være social og kollegial. Da vi sidder meget spredt og oftest taler sammen via Teams eller på telefonen, er det af højeste prioritet at deltage, når vi har sat tid af til at mødes og være sammen. Det gør vi for at dele viden og erfaringer og sparre med hinanden. Men også for at være sammen og få nogle fælles oplevelser.

Mød Seniorkonsulent Charlotte Brus Mortensen

En rejse i Life Science

– interview med konsulent Lars Brandt Holst

Læs mere
"Én faktor tæller væsentligt mere for mig end andre og det er gode kolleger. Trods travlhed og geografisk spredning prioriterer vi fællesskabet højt. Det gør vi blandt andet ved at sørge for at skabe nogle fælles oplevelser og ved at sørge for vidensdeling med hinanden i hverdagen."
Tine Lykke-Bank
Seniorkonsulent

Vi støtter, imens vi selv er fysisk aktive

I Genau & More støtter vi gerne op om arrangementer, der har et helbredsforebyggende formål. Det kan eksempelvis være Hjerteløbet, livsstilsarrangementer og kampagner.
Vi går også gerne selv forrest som aktive sportsudøvere under parolen: ”Genau & More Ahead... Try to Keep Up”. Som f.eks. i den årlige DHL stafet.

Sund work-life balance er et fælles ansvar

Vi mener, at en god fysisk og psykisk trivsel er afgørende for at skabe rammerne for den bedste udvikling og udviklingsfremmende adfærd. Derfor sørger vi for, at vi igennem vores pensions- og forsikringsordning altid har økonomisk og sundhedsmæssigt velforsikrede medarbejdere. Herudover bestræber vi os på at gøre en sund work-life balance til et fælles ansvar. Vi ønsker, at du kan kombinere dit arbejde med dit familieliv på en sådan måde, at både du og din familie er tilfredse.

Vi ønsker, at du trives og kan se dig selv i vores værdier

Og at du oplever dig selv som en del af et fællesskab med gode kollegaer, du kan stole på, kommunikere frit og åbent med samt udvikle dig sammen med.
Et grundfundament i vores sundhed og trivselspolitik er, at du skal føle dig godt tilpas i Genau & More og som en del af teamet. Udfordringen er bl.a., at vi hver især bruger størstedelen af vores tid hos klienterne. Derfor vil vi bestræbe os på at arrangere teambuildingevents flere gange årligt.