Karriere
Kom med på holdet

Henrik Johanning

CEO & seniorkonsulent

IT & Automation / GAMP
Regulatory Affairs
Project Management
Management Consulting
GMP
Træning

Henrik Johanning er seniorkonsulent og specialist i Good Manufacturing Practice GMP) IT & Automation samt test, kvalificerings- og valideringsdokumentation. Herudover har Henrik dyb erfaring med udstyr, bygninger og proces.

Henrik har mere end 20 års erfaring i komplekse IT-tekniske opgaver fra bl.a. den farmaceutiske industri. Klienterne har omfattet både producenter af lægemidler og medicinsk udstyr. Inden for lægemidler har Henrik specielle erfaringer fra fermentering, rensning (grov / fin), cellekultur samt vaccine.

Henrik er både strategisk og eksekverende og har således både erfaring med at lede projekter inden for f.eks. kvalitetsstrategier og inspektionsparathed samt at kunne udarbejde dokumentationen og gennemføre og afrapportere test, kvalificering og validering.

Det har alt i alt givet Henrik en dyb indsigt i brede aspekter af forretnings- og kvalitetsmæssige udfordringer og løsninger.

"Jeg er viljestærk, energisk, ansvarlig og i det hele taget hårdtarbejdende. Jeg har – hvis man kan sige det sådan – et højt kvalitetsmindset i alt, hvad jeg laver. Jeg kan lide at være i den motiverende og praktisk løsningsorienterende rolle. Her befinder jeg mig bedst. Det gælder både i projekter af mere strategisk-ledelsesmæssig karakter f.eks. som støtte for en QA-ledelse, som i kvalificeringsprojekter hvor der skal gennemføres kvalificering af udstyr der til enhver tid er inspektionsparat, og hvor jeg skal repræsentere bruger. Her støtter jeg f.eks. projektlederen eller teamlederen".