Karriere
Kom med på holdet

Dansk Life Science er i rivende udvikling – dét er Genau & More også!

Del denne side:

Vi befinder os i en spændende tid og udvikling – og vi er meget ambitiøse på vores fremtids vegne, og dét har vi blandt andet sat ord på i vores 2025-vækststrategi, som vi har døbt ”…& EvenMore”. En strategi som betyder, at vi på både kort og længere sigt vil møde spændende muligheder – og forandringer, alt sammen bygget på et stærkt fundament af kolleger og klienter.

Vi er derfor glade for at kunne dele lidt af indholdet at vores strategi. Vores tanker og planer for fremtiden. Både for vores forretning og klienter – men i særdeleshed også for vores egen organisation. Vores arbejdsplads, vores kultur og DNA.

I to nye film kan I se adm. direktør Henrik Johanning, og bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby – som veloplagte tog plads på ”settet” i Aarhus – for rullende kamera sætte ord på Genau & More’s seneste år og på dén fremtid, som allerede er skudt i gang.

Er du vores nye kollega?

I denne film stiller vi skarpt på, hvordan vi arbejder. Vi gør det nemlig ikke helt, som de fleste andre. Vores kultur og DNA er et afgørende element for, at vi lykkes i vores arbejde med vores klienter. Og lykkes som virksomhed. Men kultur skal vedligeholdes og have de bedste rammer.

Derfor arbejder vi i dag ud fra en Work Anywhere-strategi, som giver vores dygtige konsulenter den optimale frihed og fleksibilitet til at balancere deres arbejde med det liv, som jo også skal leves ved siden af et arbejdsliv.

Familieliv, fritid og alt dét, som er med til at gøre os til dem, vi er. I denne video fortæller Ellen Trane Nørby og Henrik Johanning om vores forventninger til fremtiden med blik på nye kolleger og vækst.

Se videoen her og besøg vores karriereside.

Hvis du vil høre mere om hvordan Genau & More kan hjælpe dit firma, så kontakt

Ellen Trane Nørby

Bestyrelsesformand

Henrik Johanning

CEO & seniorkonsulent
IT & Automation / GAMP, Regulatory Affairs, Project Management, Management Consulting, GMP, Træning

Genau Shares

Genau & More får ny medejer og Vicedirektør

Det danske Life Science ingeniør- og konsulenthus, Genau &...

FDA-483 observations and warning letter citations 2019 – 2020

John Lee, Video 2 of 9

Nye udnævnelser i Genau & More

I takt med den stigende udvikling i vores branche stiger...