Karriere
Kom med på holdet

Lars Brandt Holst

Konsulent & Projektleder

Design Control
Risk Management
MDD and MDR
GMP
Computer System Validation

Lars er uddannet diplomingeniør i Sundhedsteknologi fra Aarhus Universitet samt Master i Industriel Økonomi og Ledelse fra Danmarks Tekniske Universitet. Lars har stor passion for Life Science industrien, hvor han ønsker, at gøre en forskel for brugere/ virksomheder og patienter.

Lars har været ansat i G&M i mere end 6 år og har oparbejdet sig stor erfaring og ekspertise med projektledelse i pharma og medikoteknik. Heraf hvor kombinationen af regulatorisk ekspertise er anvendelig til at koordinere og udføre projekter, der sikrer den rette compliance, rettidigt leverancer og omkostningsestimater. Dette understøttes af hans store teoretiske viden fra studier og efteruddannelse indenfor LEAN ledelse, projektledelse, procesoptimering, operationsanalyse, forretningsudvikling, forretningsanalyse, biomekanik, kommunikation, programmering og design af grafiske brugergrænseflader til medicinsk brug, konstruktion af hardware, patientsikkerhed, CE-mærkning, risikoanalyse, medicinske informationssystemer, QMS og klassificering af medicinsk udstyr.

”Jeg har sans for detaljer og tager altid en systematisk fremgang til et nyt projekt. Det er vigtigt for mig, at tingene blive gjort ordenligt med inddragelse af folks meninger, så vi i samarbejdet træffer den rigtige beslutning for vores samarbejdspartneres fremadrettede strategi og i sidste ende patienternes sikkerhed”