Karriere
Kom med på holdet

Camilla Zenisek Ladegaard

Seniorkonsulent

QMS
ISO 13485
Auditering
GMP
Validering
Afvigelser/CAPA
Risk Management
FSCA
MDD & MDR
Projektledelse

Camilla er uddannet Cand.Merc. fra Copenhagen Business School og har mere end 20 års erfaring med Quality and Compliance inden for MedTech-området.

Tidligere har Camilla været ansvarlig for den løbende vedligeholdelse af det ISO 13485 certificerede kvalitetsstyringssystem i organisationer på tværs af lande og funktioner. Her har Camilla monitoreret og proaktivt vedligeholdt  Quality Management System (QMS) i overensstemmelse med corporate KPI'er. Camilla har også været ansvarlig for håndtering af reklamationer, CAPA, FSCA og kommunikation med de myndigheder. Camilla har udført interne audits såvel som deltaget i audits som auditor (interne og eksterne audits) både i Danmark og i udlandet. Yderligere forberedte og gennemførte Camilla årlige ledelsesevalueringer (Quality Management Review) med ledelsesgruppen, og QMS-træning på alle niveauer i organisationen, både med henblik på onboarding, men også for at sikre kontinuerligt kendskab til QMS.

”Som person er jeg dedikeret og nysgerrig. Jeg har en pragmatisk tilgang og foretrækker, at teorien kan omsættes til praksis, ellers tilfører den ingen værdi. Jeg sætter en ære i at levere et færdigt produkt i høj kvalitet til tiden. Dette opnås gennem et solidt samarbejde med relevante interessenter for at sikre detaljerne uden at miste fokus på målet.”