Karriere
Kom med på holdet

Denmark's top 5 effective leaders to follow 2023 - Simon Bagger

Del denne side:

Simon Bagger, COO, Partner & Seniorkonsulent

Eksklusivt portræt af Partner, COO & Seniorkonsulent, Simon Bagger

For nogle måneder siden blev Genau & More kontaktet af det amerikanske online magasin: Insigtcare Healthcare hub, for at lave et ekslusivt interview med Simon Bagger under titlen: Denmark's top five effective leaders to follow. 

I dette spændende interview kan du læse om Simons rejse inden og med Genau & More - fra Seniorkonsulent til COO og Partner. Et unikt indblik i den unge ambitiøse leder, der er dedikeret til at skabe en unik, effektiv og anerledes arbejdsplads, der tilgodeser den enkeltes behov og i sidste ende at yde den bedst muligt service til vores klienter.

"Vores medarbejdere er vores største arkiv. Deres kvalifikationer og værdisæt er den vigtigste service til vores klienter. Alle er håndplukkede til jobbet, uanset hvor meget erfaring, de har nået at få. De er alle drevet af at levere en unik service med meget høj kvalitet og stiler altid imod at opnå fuld kundetilfredshed igennem deres personlighed og performance." - Re-citerer Simon Bagger.

 

Læs hele interviewet via linket - https://insightscare.com/denmarks-top-5-effective-leaders-to-follow-2023-september2023/# 

Hvis du vil høre mere om hvordan Genau & More kan hjælpe dit firma, så kontakt

Læs mere om

Genau Shares

Vigtigheden ved QMS – Nøgleforskelle og betydningen mellem QMS og eQMS!

I Life science-industriens komplekse landskab er det...

Risk Assessment, FDA DRUG GMP

John Lee, Video 7 of 9

Kvalitet og tillid sat i system

For vores medarbejdere og klienter er det selvfølgelig...