Karriere
Kom med på holdet

Nye udnævnelser i Genau & More

Del denne side:

I Genau & More befinder vi os i en rivende udvikling – både i samarbejdet med vores klienter og internt med flere nye dygtige kolleger. Det medfører også en naturlig og spændende udvikling på de interne linjer. Nye kommer til og nuværende kolleger forfremmes. Vi har skabt en organisation, hvor der omkring den enkelte kollega er rum og muligheder for personlig og faglig udvikling. Derfor er vi også stolte af at kunne melde to forfremmelser ud, hvor to stærke og værdibærende kolleger har fået nye ansvarsområder til gavn for vores klienter og vores forretning.

Værdibærende G&M´er bliver forfremmet

I Genau & More befinder vi os i en rivende udvikling – både i samarbejdet med vores klienter og internt med flere nye dygtige kolleger. Det medfører også en naturlig og spændende udvikling på de interne linjer. Nye kommer til og nuværende kolleger forfremmes. Vi har skabt en organisation, hvor der omkring den enkelte kollega er rum og muligheder for personlig og faglig udvikling. Derfor er vi også stolte af at kunne melde to forfremmelser ud, hvor to stærke og værdibærende kolleger har fået nye ansvarsområder til gavn for vores klienter og vores forretning.

 

Michael Holt udnævnt til Seniorkonsulent

Michael har været ansat siden 2016, først som juniorkonsulent, derefter som konsulent, projektleder og nu som Seniorkonsulent. Siden 2019 har Michael været kvalitetsansvarlig i Genau & More og afsluttede i 2021 uddannelsen som projektleder i Project Excellence® Advanced (IPMA).

Udnævnelsen til seniorkonsulent bygger på Michaels mange års erfaring fra en række projekter i medico- og pharmaindustrien hos både private og offentlige klienter. Projekterne har specielt trukket på Michaels brede erfaring med regulatoriske krav/standarder, validering og projektledelse, og de er alle blevet mødt med hans dedikerede indsats og engagement.

Michael har blandt andet sikret validering af et FMS-system, ydet projektledelse ved indkøb af laboratorieudstyr m.m. og gennemført udbud, indkøb og validering af produktionsudstyr og forsyninger, herunder autoklaver. På daglig basis udviser Michael et stort overskud i sit arbejde – både for os som organisation og for vores klienter. Det handler om indsigt og forståelse for marked og klienter – og om at se ind i processer, som endnu ikke har fundet sted.

 

Lars Brandt Holst udnævnt til Projektleder

Lars har været ansat siden 2016, først som juniorkonsulent, derefter som konsulent og nu som projektleder. Lars har siden sin ansættelse arbejdet med en bred vifte af projekter hos biotech-, medtech- og pharmavirksomheder, hvor opgaverne både har båret præg af faglig dybde med fokus på kvalificering, validering, samt et holistisk overblik til at sikre effektiv projektledelse.

Blandt andet har Lars sikret implementering af cyber security standarder for et nyt medicinsk udstyr, identificeret og faciliteret prioriteringen af en klients risici forinden et FDA-audit og været projektleder for en ny SaMD app.
 
Endvidere har Lars senest bestået uddannelsen som projektleder i Project Excellence® Advanced (IPMA) samt siden sin fuldtidsansættelse i 2020 arbejdet dedikeret med projektledelse hos klienter. Det er derfor naturligt, at Lars indtræder i en ny position som Projektleder, da det til dagligt har været hans primære arbejdsområde.

 

Udvikling for fremtiden

Ledelse og organisation er bærende elementer i vores strategi …& Even More”. Udnævnelserne sker som et led i den igangsatte strategiske udvikling af Genau & More, hvor der er et særligt fokus på en række nøgleprioriteringer, som skal skabe fundamentet for en meget ambitiøs vækst og udvikling af Genau & More.

Både Lars og Michael har været en del af Genau & More i mere end 7 år og er derfor også meget stærke værdibærere for vores kultur og værdier. Begge er meget vellidte af kolleger og klienter, og når dette kombineres med et stærkt fagligt lederskab, er det helt naturligt og meget velfortjent med deres forfremmelser”, siger Partner, COO & Seniorkonsulent, Simon Bagger.

 

Hvis du vil høre mere om hvordan Genau & More kan hjælpe dit firma, så kontakt

Læs mere om

Genau Shares

Data Integrity. FDA DRUG GMP

John Lee, Video 6 of 9

Virtual, quick and efficient GxP Consultancy

Still connected and supportive though on a safe distance and...

Et sjældent kig bag kulissen

I Genau & More har vi et kontinuerligt, strategisk fokus på...