Karriere
Kom med på holdet

Tine Lykke Bank

Seniorkonsulent

GMP
Validation
Facilities & Equipment Validation
Project Support

Tine Lykke Bank er seniorkonsulent og specialist inden for projektkoordinering, dokumentation, test, kvalificering og validering. Hun har arbejdet på Aarhus Universitet i mere end to årtier ved Institut for Folkesundhed med projekter, planlægning, koordinering og dokumentation, både ved traditionelle videnskabelige projekter (eksperimentelle humane studier) og ved offentlig-private partnerskaber, herunder co-op-studier med kunder fra Life Science-industrien.

Som seniorkonsulent i Genau & More har Tine bl.a. arbejdet på inspektionsparathedsprojekter ved en stor API klient. Fokus har været specifikation, dokumentation, samt test og kvalificering og hun har været ansvarlig for at opdatere primære, sekundære samt forsyningsdokumentation til gældende complience.

"Mit arbejde kan karakteriseres som analytisk, struktureret og systematisk og det bliver udført med en stor ansvarsfølelse. Jeg tilstræber en meget høj standard både for mig selv og for mine kolleger, og ofte er jeg karakteriseret som en "DO'er". Min styrke er i konceptualisering, specificering, udarbejdelse og evaluering af dokumentation og procedurer, og jeg har ekstra opmærksomhed på detaljer. "