Karriere
Kom med på holdet

Theresa Helena Østergaard

Konsulent

Kvalitetssikring
GMP
Validering

Theresa har en kandidat i Biologi-Bioteknologi fra Københavns Universitet fra 2021. En international og forskningsorienteret kandidatuddannelse med fokus på at identificere og løse biologiske problemer. Hun har en bred erfaring med laboratoriearbejde, bioteknologisk innovation, avanceret bakteriologi samt mikrobiologi og immunologi.

Theresa har stærke kompetencer indenfor bioinformatik, big data-analyse, eksperimentelt design og en bred vifte af molekylærbiologiske teknikker.

Tidligere har Theresa arbejdet som konsulent hos Epista Life Science, hvor hun var med til at udvikle kvalitetsdokumentation for valideringsprojekter og opdatere Standard Operating Procedures. Hun har også arbejdet hos Xellia Pharmaceuticals som QA-assistent i afdelingen Manufacturing Quality Assurance. Her arbejdede hun med miljømonitering, trendanalyse, GMP video review af processimuleringer og deltog i den årlige GMP træning.

”Min evne til at lytte opmærksomt og reflektere giver mig mulighed for at identificere og analysere komplekse compliance-udfordringer og hertil bidrage med effektive løsninger. Med min observerende natur er jeg i stand til at arbejde effektivt, fokuseret og detaljeorienteret gennem hele processen."