Karriere
Kom med på holdet

Rune Koppel

Seniorkonsulent

Quality control
GMP
Afvigelser
CAPA
Styring af ændringer

Rune har en kandidatuddannelse i Biologi fra Aarhus Universitet og har mere end 10 års erfaring med Quality and Compliance inden for den farmaceutiske industri.

Fra hans tidligere stillinger som Senior Proces Specialist og Kemiker har Rune erfaring med Continued Process Verification, implementering af løbende forbedringer i produktionen samt statistisk analysearbejde i forbindelse med behandling af OOS- og OOE-analyseresultater, root-cause analyser og implementering af CAPA'er og ændringssager. Endvidere har han været ansvarlig for implementering og rapportering af kemiske og mikrobiologiske overvågningsprogrammer.

Rune har derudover stor erfaring med sagsbehandling, håndtering af hændelser i produktionen, systematisk problemløsning, gennemførsel af afvigelses undersøgelser samt rapportering af disse, fortolkning af data og udarbejdelse af ændringssager.

Rune går til arbejdet på struktureret vis og med fokus på at finde den bedst mulige, databaserede løsning til en given opgave. Patientsikkerhed, kvalitet samt compliance med myndighedskrav er altid i fokus.

"Jeg elsker forløsningen, der opstår, når den sande årsag til et problem afsløres. Den synergi og energi, som sker, når mennesker arbejder sammen, på tværs af faggrupper og andre skel, finder jeg både inspirerende og dybt motiverende. Der er min erfaring, at summen på denne vis er større end de individuelle bestanddele- og at det er i denne konstellation at de bedste og mest værdiskabende løsninger findes."