Karriere
Kom med på holdet

Rikke Urup Mortensen

Seniorkonsulent

Kvalitetsledelse
Auditering
Styring af ændringer
Afvigelser
GMP

Rikke har en kandidatuddannelse i Fødevarevidenskab. Hun har mere end 16 års erfaring fra forskellige forretningsområder med hovedfokus på kvalitetsledelse. Hun har været ansvarlig for at udvikle og implementere både ISO 9001 og ISO 13485 kvalitetsledelsessystemer og har erfaring med både tredjeparts-, kunde-, leverandør- og interne audits.

Fra hendes tidligere stilling som kvalitetschef har Rikke erfaring med at få overblik over komplekse processer og ved, hvordan samarbejde med et bredt udvalg af faglige grupper, kan skabe positive synergier. Hun har erfaring med at bruge Lean Six Sigma-værktøjer til procesoptimering og problemløsning, såvel som erfaring med håndtering af ændringsforslag, afvigelser og kundeklager. At arbejde i forskellige produktionsvirksomheder har givet Rikke en god forståelse for produktionsprocesser.

Rikke har en struktureret, analytisk og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaver og er altid nysgerrig efter at nå til kernen af opgaven. Hun arbejder med dedikeret fokus på kvalitet og patientsikkerhed.

”Jeg sætter pris på den udfordring, det er at forstå opgavens sammenhæng – at få helikopteroverblikket og bruge teamets kompetencer til at løse problemer, optimere processer og finde den bedste løsning, der giver værdi for klienten. Jeg har stor respekt for og en positiv indgangsvinkel til alle mine arbejdspartnere og tror fast på, at alle kan bidrage, ligegyldigt hvilken baggrund, de har”.