Karriere
Kom med på holdet

Morten Rødgaard

Manager & Seniorkonsulent

Kvalitetssikring
GMP
Auditing
Project Management
Afvigelser/CAPA
Management

Morten har en bachelor i kemi fra Aarhus Universitet, og efterfølgende en kandidat og Ph.d. i Molekylær biologi, hvor han bl.a. styrede projekter omhandlende enzymers funktion. Han har mere end 11 års erfaring med kvalitetssikring, ledelse og projektstyring. 

Morten har haft specialist-, projektleder- og managerstillinger ved bl.a. Novo Nordisk, Novozymes og Fertin Pharma, og har derigennem oparbejdet både hands-on og ledelseserfaring med at opretholde det rette kvalitetsniveau. Han er vant til at arbejde med processer, procedurer, checklister og batch rapporter i en praktisk hverdag med proces- og produktionssupport. Han har erfaring med bl.a. afvigelser, CAPA, ændringssager og projektledelse, og er vant til at præsentere og forsvare dokumentation til audits og inspektioner.

“Jeg motiveres af en omskiftelig hverdag, hvor jeg sammen med kollegaer og samarbejdspartnere løser udfordringer og kommer i mål med projekter og optimeringer. Jeg tager ofte en ledende og koordinerende rolle, men har det også fint med selv at smøge ærmerne op. Jeg søger naturligt efter smartere måder at gøre tingene på, og er ikke bange for at udfordre eksisterende procedurer.

Som person er jeg udadvendt, positiv og passioneret, og er hurtig til at forstå både mennesker og processer. Jeg tror på man når længst ved at holde en åben dialog, samt ved at sikre rettidig kommunikation og inddragelse af stakeholders.”