Karriere
Kom med på holdet

Michael Holt

Seniorkonsulent, Projektleder & Kvalitetsansvarlig

IT & Automation / GAMP
GMP
Facilities & Equipment Validation
Computer System Validation

Michael er konsulent og projektleder inden for GMP IT og Automatik samt medicinsk udstyr. Michael er uddannet Civilingeniør i Sundhedsteknologi fra Aalborg Universitet og har efterfølgende forsket i grundlæggende smertemekanismer ved Center for Sensory-Motor Interaction (SMI) ved bl.a. at designe og udføre eksperimentelle humane smerteforsøg.

Michael har på kort tid opnået erfaring med en række områder inden for den farmaceutiske industri. Det dækker bl.a. over pakkelinjer, formulering, fyld og serialisering af pakkematerialer inden- og udenlands. Opgaverne omfatter udarbejdelse af de fleste valideringsdokumenter fra FAT/SAT til afsluttende rapporter som XQR/VPR samt deltagelse i udførelsen af tests og kvalificeringer. For nuværende arbejder Michael bl.a. med projektkoordinering og -ledelse på projekter med migrering af procesudstyr samt indkøb af udstyr til rensningsprocesser.

Michael har således en faglig og geografisk bred erfaring med samarbejde inden for pharma-industrien og dermed en særdeles god forståelse for arbejdsgangen og valideringsprocedurer. Michael opnår fortsat erfaring med oprettelse, håndtering og gennemførelse af ændringssager og deltager desuden ved siden af konsulentarbejdet i et kursusforløb med henblik på at opnå certificering (PEM) som projektleder.

”Jeg er meget analytisk og systematisk i tilgangen til alle mine opgaver – både daglige og langsigtede, private og professionelle. Mit udgangspunkt er en positiv indstilling til mennesker og opgaver, og jeg motiveres dagligt af resultater, overholdte deadlines samt det gode og positive samarbejde. Mine styrker ligger bl.a. i den loyalitet og det engagement, som gør, at jeg altid stræber efter at aflevere en fejlfri opgave. Både når det gælder deadlines og kvalitet af indholdet. Når jeg bevæger mig uden for mine kompetencer, holder jeg mig ikke tilbage for på egent hånd at tilegne mig ny læring eller søge hjælp hos kolleger".