Karriere
Kom med på holdet

Lene Munch Nielsen

Seniorkonsulent

Kvalitetsledelse
Auditering
Afvigelser
GMP
Styring af ændringer

Lene har en kandidatuddannelse i Fødevarevidenskab og har mere end 17 års erfaring fra forskellige forretningsområder. Hun har arbejdet med produktudvikling af ingredienser til fødevareindustrien og har senest erhvervet stor erfaring med at kvalificere og implementere udstyr/faciliteter som anvendes ved produktion af medicinsk udstyr. Udvikling, validering, implementering og monitorering af rengøringsprocesser i et reguleret produktionsmiljø har været en væsentlig del at hendes arbejdsopgaver. Derudover har hun erfaring med ændringssager, afvigelser, risikovurderinger, eksterne og interne audits.

Fra hendes tidligere stillinger som Manufacturing Engineer og Research Scientist har Lene erfaring med at skabe overblik over komplekse processer og ved, hvordan samarbejde med et bredt udvalg af faglige grupper, kan skabe positive synergier. At arbejde i forskellige produktionsvirksomheder med både produktudvikling og produktions support har givet Lene en god forståelse for produktionsprocesser.

Lene har en struktureret, analytisk og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaver og et engageret fokus på at nå ind til kernen af opgaven. Hun arbejder med dedikeret fokus på kvalitet og patientsikkerhed.

”Jeg motiveres af samarbejdet omkring det fælles mål, og at forstå opgavens sammenhæng i en større kontekst – at bruge teamets kompetencer til at løse komplekse problemer, optimere processer og finde den bedste løsning, så det giver værdi for klienten.