Karriere
Kom med på holdet

Frederik Winther Vahlgren

Konsulent

Dataintegritet
GMP
Risk Management
Validering af computersystemer

Frederik Winther Vahlgren er konsulent med en baggrund som maskiningeniør. Gennem hans uddannelse og mere en fire års erfaring har han opnået en bred viden inden for maskiner såsom samle- etiketterings- og pakkeudstyr. Frederik har desuden arbejdet på flere projekter med implementering af elektroniske dataintegritets-systemer.

I arbejdet med udstyret har han skrevet rationaler for risikovurderinger af alarmlister og parameterlister og kombineret disse lister med automatisk opsamling af audit trail og alarm logs. Han har testet systemerne fra handlinger på linjen, til lagering af data på servere og til sidst ved at verificere, om korrekt data er tilgængeligt i batchjournal til frigivelse af produkter.

Som konsulent har Frederik et logisk mindset, som hjælper ham med problemløsning på en effektiv måde og af høj kvalitet.

Jeg kan godt lide at gøre tingene på den rigtige måde, som GMP kræver, og at finde løsninger, som passer klienten og deres behov bedst muligt. Jeg kan rigtig godt lide forbedringer og at finde fejl og fjerne dem. Ved at gøre dette, leverer vi et højere niveau af sikkerhed for patienten. Det er rart at tænke på.