Karriere
Kom med på holdet

Mathias Egsgaard

Konsulent

Softwareudvikling
Domain-Driven Design
Medicinsk Udstyr
MDD/MDR

Mathias er uddannet diplomingeniør i Sundhedsteknologi fra Aarhus Universitet. Mathias har tidligere arbejdet som softwareudvikler, hvor han har været med til at udvikle sundheds-IT.

Under sin uddannelse har Mathias fået viden om udviklingsprocesser af medicinsk udstyr gennem undervisning i MDD og MDR. Mathias har haft adskillige kurser i softwareudvikling – alt fra design mønstre, grafisk brugergrænseflade til software test. Mathias har arbejdet som softwareudvikler og været med til at udvikle store enterprise-løsninger indenfor sundheds-IT. Ved at anvende en systematisk og test-baseret tilgang til softwareudvikling har Mathias bidraget til kvaliteten og sikkerheden af de udviklede systemer. Et stort fokus på integrations- og systemtest har sikret integriteten af patientdata.

Som konsulent er Mathias detaljeorienteret, fokuseret på kvalitet og arbejder systematisk med at forstå og løse problemer.

Jeg er meget detaljeorienteret and kan godt lide at arbejde struktureret. Jeg stræber efter altid at yde en god arbejdsindsats med fokus på høj kvalitet i mit arbejde. Jeg trives i godt samarbejde med andre for i fællesskab at nå frem til den bedste løsning."