Karriere
Kom med på holdet

Mads Mejer Nielsen

Seniorkonsulent & afdelingsleder

Project Management
IT & Automation / GAMP
GMP / Validation
Aseptic Processes

Mads er seniorkonsulent inden for GMP, IT & Automatik samt validering af computersystemer og arbejder primært som projektleder. Mads er svagstrømsingeniør med speciale i automation og har mere end 13 års erfaring i den farmaceutiske industri. Mads har stor erfaring som projektleder fra bl.a. to store greenfield farmaceutiske fabrikker. Erfaring med engineering, drift og auditpræsentationer fra sin fortid i Novo Nordisk A/S og NNE Pharmaplan A/S er også udpræget hos Mads.

Mads har et omfattende proceskendskab fra både finrensning og aseptisk produktion inkl. formulering, påfyldning, frysetørring, rengøring og sterilisering og har været ansvarlig for drift og compliance af alle automationssystemer i en aseptisk produktion. Yderligere har Mads erfaring fra tabletproduktion og pakkelinjer, inkl. serilisering.

”Jeg holder altid fokus på det overordnede mål, når en opgave brydes ned i mindre dele under planlægning af eksekveringen af et projekt. Kvalitet og compliance bliver altid prioriteter uden at gå på kompromis med tidsplanen. Jeg forbliver rolig og holder overblikket i travle perioder. Jeg skaber en god team spirit i projektteams og kan håndtere interne såvel som eksterne interessenter.”