Karriere
Kom med på holdet

Lise Skytte Kirkeby

Konsulent

Design Control
GMP
MDD/MDR
Projektkoordinering
Medicinsk udstyr

Lise er uddannet diplomingeniør i Sundhedsteknologi fra Aarhus Universitet og har tre års erfaring fra Medical Device industrien som konsulent.

Lise har fungeret som Design Control Specialist, hvor styring samt udarbejdelse af udviklingsdokumentation er i højsædet. Som Design Control Specialist har Lise oparbejdet et stort kendskab til de forskellige udviklingsfaser, samt de regulatoriske krav der er gældende ved udviklingen af medicinsk udstyr. Lise har også været primær person og meget involveret i et Remediation projekt ved en multinational producent af medicinsk udstyr, hvis formål var at kortlægge mangler i eksisterende design dokumentation i forhold til gældende lovgivning og standarder samt ikke mindst at opdatere disse for at opnå overensstemmelse med Forordningen for Medicinsk Udstyr (EU MDR).

Som konsulent er Lise servicemindet. Hun tilstræber de gode og effektive resultater, hvor kvaliteten er i fokus. Lise arbejder analytisk, systematisk og kæler for detaljen.

”Jeg elsker udfordringer, og min nysgerrighed driver mig. Jeg er hårdtarbejdende, energisk og sætter en ære i at udføre mine arbejdsopgaver med stor præcision og et højt kvalitetsniveau. Jeg ynder at være velforberedt og punktlig. Jeg tror på den åbne dialog, hvor ærlighed, vidensdeling og samarbejde bringer os tættere på målet sammen”.