Karriere
Kom med på holdet

Lise Skytte Kirkeby

Konsulent

Design Control
GMP
MDD/MDR
Projektledelse
Medicinsk udstyr
Computer System Validation
Validation & Qualification
Facilities & Equipment

Lise er uddannet diplomingeniør i Sundhedsteknologi fra Aarhus Universitet og har fem års erfaring som konsulent inden for Life Science Industrien.  

Lise har arbejdet som Design Control Specialist med klasse IIb medicinsk udstyr, hvor styring samt udarbejdelse af udviklingsdokumentation er i højsædet. Som Design Control Specialist har Lise oparbejdet et stort kendskab til de forskellige udviklingsfaser, samt de regulatoriske krav der er gældende ved udviklingen af medicinsk udstyr. Lise har efter ansættelse hos G&M arbejdet med Validering & Kvalificering inden for den farmaceutiske industri, hvor hun har stået for udarbejdelse af valideringsdokumentation som f.eks. valideringsplaner, SAT, IQ, OQ til de afsluttende rapporter som XQR/VPR samt deltagelse i udførelsen af tests og afvigelseshåndtering. Lise formår at have det store overblik i komplekse projekter og har gennem sin igangværende certificering til projektledelser fået en god værktøjskasse.     

Som konsulent er Lise servicemindet. Hun tilstræber de gode og effektive resultater, hvor kvaliteten er i fokus. Lise arbejder analytisk, systematisk og kæler for detaljen.  

”Jeg elsker udfordringer, og min nysgerrighed driver mig. Jeg er hårdtarbejdende, energisk og sætter en ære i at udføre mine arbejdsopgaver med stor præcision og et højt kvalitetsniveau. Jeg ynder at være velforberedt og punktlig. Jeg tror på den åbne dialog, hvor ærlighed, vidensdeling og samarbejde bringer os tættere på målet sammen”.