Karriere
Kom med på holdet

Nye udnævnelser i Genau & More

Del denne side:

I Genau & More befinder vi os i en markant udvikling. En udvikling, som defineres af vores egne vækstambitioner og af samfundet omkring os. Det medfører også en naturlig og spændende udvikling på de interne linjer. Vi har skabt en organisation, hvor der omkring den enkelte kollega er rum og muligheder for udvikling med henblik på at sikre en personlig og faglig rejse. Derfor er vi også stolte af at kunne melde to ændringer i vores organisation ud, hvor to stærke kolleger har fået nye ansvarsområder til gavn for vores forretning og vores klienter.

Charlotte Brus Mortensen udnævnt til Manager

Charlotte har været ansat siden 2021 som seniorkonsulent. Ud over at være en dygtig specialist med mange års erfaring med kvalitetskontrol, kvalitetssikring og designkontrol inden for lægemidler og medicinsk udstyr, har Charlotte vist et særligt lederskab med brug af sin empati, oplæring, mentor, selvindsigt, overblik og evne til god kommunikation og eksekvering. Charlotte har fra starten været engageret i fastholdelse og udvikling af vores DNA og kultur som er helt afgørende for, at vi kan være dem, vi er – og at vi kan arbejde som vi gør. Denne indsigt er central for at være leder i Genau & More.

 

Michael Holt udnævnt til Projektleder

Michael har været ansat siden 2016, først som juniorkonsulent og siden som konsulent. Michael har derudover siden 2019 været kvalitetsansvarlig og afsluttede i 2021 uddannelsen som projektleder i Project Excellence® Advanced (IPMA). Michael har her tydeligt demonstreret, at han er en stærk projektleder, der både kan planlægge og lede et projekt, skabe motivation og navigere igennem forskellige udfordringer undervejs. Michael viser på daglig basis et stort overskud i sit arbejde – både for os som organisation og for vores klienter. Det handler om indsigt og forståelse for marked og klienter – og om at se ind i processer, som endnu ikke har fundet sted. 

 

Udvikling for fremtiden

Ledelse og organisation er bærende elementer i vores nye strategi …& Even More”. Udnævnelserne sker som et led i den igangsatte strategiske udvikling af Genau & More, hvor der er et særligt fokus på en række nøgleprioriteringer, som skal skabe fundamentet for en meget ambitiøs vækst og udvikling af virksomheden.

 

Både Charlotte og Michael er meget vellidte af kolleger og klienter. De er stærke værdibærere for vores kultur og værdier, og kombineret med et stærkt fagligt lederskab er det helt naturligt, at de nu begge får mere ansvar på hver deres måde”, siger COO og partner, Simon Bagger.

 

Se Charlottes profil og medarbejderfilm her:

Genau & More - Charlotte Brus Mortensen from Genau & More on Vimeo.

 

Se Michaels profil og medarbejderfilm her:

Genau & More - Michael from Genau & More on Vimeo.

Hvis du vil høre mere om hvordan Genau & More kan hjælpe dit firma, så kontakt

Charlotte Brus Mortensen

Manager & Seniorkonsulent
Kvalitetssikring, Afvigelser/CAPA, Design Control, GMP, MDD/MDR

Simon Bagger

COO, Partner & Seniorkonsulent
IT & Automation / GAMP, Project Management, GMP, Computer System Validation, SAFe

Michael Holt

Seniorkonsulent, Projektleder & Kvalitetsansvarlig
IT & Automation / GAMP, GMP, Facilities & Equipment Validation, Computer System Validation

Genau Shares

Covid-19 also poses challenges to Life Science, especially within GMP-regulated environments

E.g., how do you comply with the regulatory requirements within...

Nye udnævnelser i Genau & More

I takt med den stigende udvikling i vores branche stiger...

Kollegafilm - Lars Brandt Holst

Mød Juniorkonsulent Lars Brandt Holst