Karriere
Kom med på holdet

Helle Petersen

Direktør, HR & kommunikation

Helle indgår i ledelsen med det overordnede ansvar for HR og Kommunikation. Hun er cand.mag., ph.d. og MPO (master i organisationspsykologi). Hendes speciale er strategisk kommunikation med særligt fokus på forandringsprocesser, ledelse og rollen som rådgiver og konsulent. Hun har været erhvervsforsker og leder i Novo Nordisk, selvstændig konsulent, forskningsgruppeleder og lektor i arbejds- og organisationspsykologi på Roskilde Universitet. Hun er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet, foredragsholder og forfatter til en række bøger og artikler om kommunikation på hospitaler, kvalitetsudvikling af kommunikationskultur og forandringsprocesser.   

I Genau & More har Helle bl.a. ansvar for rekruttering, medarbejder- og ledelsesudvikling, kommunikationsstrategi, branding og CSR.

"Et troværdigt omdømme starter indefra. Når vores medarbejdere oplever en ledelse med en inspirerende vision, bliver lyttet til og udfordret både fagligt og personligt, så går de ud og leverer endnu bedre rådgivning hos klienterne. Medarbejderne er vores vigtigste aktiv og ambassadører både for vores rådgivning og konsulentydelser og for Genau & More som arbejdsplads. Min opgave er at udvikle de organisatoriske rammer for at nuværende og kommende kolleger trives og hele tiden udvikler sig individuelt og som team.”